Ofte stillede spørgsmål


  Abonnement og opsigelse (3)


  Bestilling, ordre og faktura (5)


  DNS (9)


  Domæner (11)


  E-mail (15)


  Generelt (5)


  PHP & MySQL (6)


  QuickCMS (9)


  Webhotel (16)


E-mail


  Hvor stor er min postkasse?


  Tilbyder I SMTP på en anden port end 25?


  Hvordan udsender jeg nyhedsbreve?


  Min postkasse er fyldt, hvad gør jeg?


  Hvordan opsætter jeg e-mail på Windows 8?


  Hvilken mail-klient anbefaler I?


  Har I en webmail?


  Videresendelse til Gmail


  Kan jeg benytte IMAP?


  Kan jeg benytte SSL/TLS på min mailkonto?

Ja, det kan du godt. Men det kræver at dit mailprogram er opdateret til at understøtte nyere sikkerhedsprotokoller. Nogle mailprogrammer understøtter kun de ældre og usikre sikkerhedsprotokoller som SSL 2.0 og SSL 3.0, og disse er typisk ikke længere understøttet i hverken browsere og mailprogrammer.

For at benytte dig af sikker forbindelse (SSL) via POP3 (port 995) og SMTP (port 587), så skal dit mailprogram understøtte TLS. Dette gør alle mailprogrammer typisk hvis de ikke er ældre end 4 år. Er dit mailprogram ældre end 4 år så der en reel chance for at det kun understøtter ældre og usikre sikkerhedsprotokoller, som løbende udfases, og du kan derfor pludselig opleve at mailprogrammet fx ikke længere kan hente mail.

Afhængig af mailprogram kan indstillingen til sikker forbindelse være navngivet forskelligt, fx SSL, TLS, sikker forbindelse, krypteret forbindelse, STARTTLS, forbindelsessikkerhed.

I tilfælde af at dit mailprogram ikke virker med sikker forbindelse, så anbefales at du får opgraderet mailprogrammet. Alternativt kan du slå SSL fra, både på POP3 (port 110) og SMTP (port 587).

For at benytte sikker forbindelse skal du sørge for at servernavn for både POP3 og SMTP er mailservers navn, og ikke fx mail.domain.tld. Du finder det korrekte servernavn under selvbetjening. Klik ind under dine domæner og vælg dit domænenavn. Der har du adgang til de oplysninger du skal bruge under POP3 og SMTP.  Hvorfor advarer mit mailprogram om at sikkerhedscertifikatet er ugyldigt?


  Fejlmeddelelse - Sorry, the user's maildir has overdrawn his diskspace quota, please try again later


  Forsinkelse på e-mails


  Hvordan tilslutter jeg en Android mobiltelefon til e-mail?


  Kan jeg få tilføjet DKIM-signatur på mine e-mails?